lauantai 24. syyskuuta 2011

Oikovedokset saapui!

Postissa odotti torstaina yllätys, kun oikovedokset piirrustuksista saapui! Alunperin niiden piti olla valmiit vasta perjantaina, joten tästä pisteet Design-taloille. Kerkesin sitten jo eilen kiikuttaa ne rakennusvalvontaankin, ja huomautettavaa ei sieltä paljoakaan tullut. Lähinnä talon ja autotallin sijainti asemapiirroksessa herätti siellä keskustelua, autotalli kun käytännössä oli piirretty keskelle tonttia!!! Samoin tontin takana oleva kallio asettaa omat vaatimuksensa, taloa ei voi sijoittaa ihan tontin takarajaan kiinni, vaan enemmänkin keskelle. No, jääpähän meille sitten myös vähän sitä takapihaa. Talon värityksestä oli kanssa puhetta, olisimme halunneet että talo olisi ulkomaaliltaan lähes valkoinen, mutta sitä ei kaavan mukaan voida tehdä. Onneksi toinen suosikki vaaleanharmaa kuitenkin sallitaan.

Tänään käytiin mittailemassa vähän tonttia, kauaa siellä ei kyllä voinut olla kun sen verran kylmä tuli. Tässä kuitenkin muutama otos tontilta.


Mitataan vähän sinnepäin, ei kai se nyt niin justiinsa ole mihin kohtaan se talo tulee...



Kaisla kiipesi kannolle, niitä tontilla vielä riittä mutta kohta nekin sitten saavat tontilta lähteä.


Talon pohjapiirroksesta haluaisin laittaa kuvan, mutta paperit ovat tällä hetkellä meidän mestarilla tarkistettavina, ja puhelimella ottama kuva on NIIN huonolaatuinen ettei sitä voi julkaista, eli laitan sen pohjakuvan vasta joku toinen päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti