keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Tontin raivausta ja odottelua

Koska meillä on kaupungilta ostettu tontti, oli sen raivaus yllättäen suht helppoa. Kaupunki oli käynyt kaatamassa jo etukäteen kaikki suuret puut sieltä pois. Viime viikolla sitten menimme sinne vesurin, kirveen, sahan ja ninjaveitsen! kanssa heilumaan. Tontilta kaadettiin viimeisetkin risut ja kasattiin ne odottamaan pakettiautoa joka ne hakee sieltä pois. Tontilla kasvoi metsämansikoita, mustikoita ja puolukoita, toivottavasti näitä kasvaa myös lähimetsässä, Kaisla on tästä varmasti innoissaan jos näin on.

Muuten tämä sitten onkin vielä odottelua, oikovedokset pitäisivät olla valmiit tämän viikon lopussa (jos D-talojen ekstranettiin on uskominen). Sitten ne pitäisikin kiikuttaa rakennusvalvontaan ja sen jälkeen taas odotusta., kunnes lopulliset lupakuvat ovat valmiita. Ja kai se pitäisi pikkuhiljaa joku kaivinkonemieskin tilata. Vähän on semmoinen fiilis että meillä saattaa vielä tulla kiire ennen perustusten tekoa. Saa nähdä osoittautuuko tämä fiilis oikeaksi.

Loppuun vielä pari kuvaa tontin raivauksesta! Ensimmäisessä kuvassa näkyy naapurin jo raivaamaa tonttia, samanlainen kallionen takapiha tulee todennäköisesti jäämään meillekin.



Ja Jarkkohan ei mitään perus tontinraivaustyökaluja suostunut käyttämään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti