tiistai 24. tammikuuta 2012

Lumet ulkona

Viikonloppuna viimein saatiin viimeisetkin lumenrippeet kannettua ulos. Kyllä mielessä kävi ajatus ja hento toive, ettei enää ensi talvena tarvitsisi kantaa lunta sisältä ulos. Nyt talolla on rakennuspuhallin (kiitos vaan Ville avusta), ensi viikolla sitten olisi sen lattianvalun vuoro. Nyt oli jo eristeitä laitettu kattoon (kylläpä näytti jo taas erilaiselta), ja pihalla putket odottelevat asentajia. Lisäksi tontille oli tuotu IISOT kasat styroksia lattiaa varten. Niitäkin vähän ees taas tuossa yksi päivä kantelimme.

Viime viikolla oli rakennekatselmus jossa mestari kaupungin valvojan kanssa kävi, ja huomautettavaa siinä ei löytynyt. Vähän oli valvoja uhkaillut, ettei IV-katselmusta tehtäisi, mutta pitää sitten asiaa lähempänä katsoa, hyvähän se olisi kaikki katselmukset pitää.

Keittiön muutokset olisi pitänyt vahvistaa jo 5.1 mennessä mutta Topi-keittiöillä on kuulemma sähköpostivastauksem mukaan ruuhkaa, eli ainakin ensi viikkoon kuvien saaminen menee. Vielä ei ole sähkömuutoskuvatkaan tulleet, niitäkin mielenkiinnolla odotellaan. Ihana tunne kuitenkin, kun päävastuu rakentamisesta on nyt siirtynyt Designtaloille ja itse voi ottaa jo vähän rennommin.

1 kommentti:

  1. Tuo päävastuun siirtyminen kyllä oli aivan mahtavaa! Ja onnittelut lumiurakan loppumisesta, ainakin sisäpuolen osalta ;)

    Mutta nyt pitää painua nukkumaan, sen verran tuo tämänpäivän urakka väsyttää :)

    VastaaPoista