lauantai 10. joulukuuta 2011

Aloituskokous pidetty

Eilen kävimme tunnin verran vilvoittelemassa tontilla aloituskokouksen merkeissä. Vastaava mestari ja kaupungin valvoja olivat paikalla. Käytiin vähän läpi perustuksia, mitä kannattaa ottaa huomioon erityisesti ja mitä missäkin vaiheessa valvonnan puolelta tapahtuu. Kaikinpuolin näytti tällä hetkellä asiat olevan hyvin.

Ensi viikolla pitäisi sitten perustusten tulla, saapi nähdä joko tulee kun perjantai oli laitettu ensimmäiseksi päiväksi. No joulunalusviikolla sitten. Sisätäytöt sitten heti siihen perään. Viemäriputken paikkaa pitäisi kai siinä yhteydessä vielä vähän muuttaa, nyt on liian keskellä tonttia.

Viimeviikolla saatiin sähkösopimus hoidettua, ja tonttikeskuskin saapui kotiovelle, tuossa se nyt meidän eteisessä nököttää. Samoin sähkösuunnitelmalappuset saapuivat, niitä ollaan tässä yritetty miettiä että mihin mitäkin pistorasiaa yms. Kaapeliverkkoon ei nyt liitytty eli antennin kanssa meinattiin pärjätä, nyt vaan mietityttää että jos esim. ottaa jonkun lautasantennipaketin vaikkapa Canalilta, mitä pitäisi jo tässä vaiheessa osata huomioida?? Jos jollain lukijalla on vinkkejä niin niitä saa vapaasti kertoa. Samoin muutenkin että mitä kaikkea tässä sähkösuunnitelmassa pitäisi ottaa huomioon?

Keittiösuunnitelmatkin saapuivat ja nopeasti niitä käytiin Topi-keittiöllä näyttämässä. Ei nyt sitten kuitenkaan varattu mitään erillistä suunnitteluaikaa koska muutokset keittiöömme tulevat olemaan hyvin vähäisiä. Nämä kuulemma pystyy hoitamaan sähköpostitsekin.

Vaikka koko ajan on tuntunut että hoidettavia asioita riittää, niin silti niitä tuntuu koko ajan vaan tulevan enemmän. Kevättä odotellessa että sitten vähän helpottaisi.

Ainiin, ekstranettiin oli päivitetty aikatauluja, ja viimeisenä oli valmistumispäivä, viimeistään 18.6.2012!!

3 kommenttia:

  1. Sähkösuunnitelman kanssa pähkäily kyllä oli tuskaista. Meillä lapset sairasteli, joten huonosti nukutut yöt, ja sitten pitäisi illalla jaksaa miettiä kun lopulta on saanut lapset unille. Siinä samassa sitten pompata välillä lasten luo.

    Jotenkin oli vaikea hahmottaa ja ajatella, mutta yritettiin katsoa että valot ja pistorasiat on järkevillä kohdilla, kytkimiä tuli kotoa pois -kytkin sekä khh:seen autokatoksen ulkopistokkeelle (saa auton lämmityksen sisältä näpsästyä päälle), ulkopistorasioiden paikat, valot... olihan noita. Toivottavasti tuli järkevästi :D Mutta jotenkin monessa kohtaa piti olla sisustus jo pääpiirteittäin selvillä, esim. vessaan kun halusin valaisimet seinälle molemmille puolille peiliä.

    VastaaPoista
  2. Joo tuskaista tää on, spottivalojen määrä ja paikat suunnilleen pitäisi tietää,samoin esim keittiön välitilan valaistus.eikä nuo räkäiset ja kiukuttelevat lapset auta asiaa yhtään.deadline olis jo reilun viikon päästä...

    VastaaPoista
  3. Tsemppiä urakkaan!

    Löysin bloginne surffaillessani ja lisäsin seurattavien listaan.
    Me rakennamme myös, yksikerroksinen passiivirakenteinen puutalo on valmistumassa. Tervetuloa vastavierailulle Osmankäämiin! :)

    VastaaPoista