keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Antura, sokkeli ja kiitokset!

Viime viikolla juuri ennen Joulua meille viimein tuli Perustava Oy valamaan niin anturan kuin sokkelinkin. Tontille oltiin siis Jarkon kaivuu-urakan päätteeksi saatu sähköt, ja perustusten teko onnistui. Vaikka monet ovat perustukset tehneet ilman sähköä, piti meillä se pakkasilmojen takia olla, betonia kun jouduttiin lämmityskaapeleiden avulla kuivattamaan. Valokuvaa perustuksista laittelen myöhemmin. Nyt sitten perustuksiin pitäisi vielä valaa viiste, ja laittaa patolevyt paikoilleen. Ensi viikolla kaivuri tulee tekemään sisä- ja ulkotäyttöjä, 10.1. saapuukin tontille talopaketti!! Huimaa :)

Tämä vuosi lähenee loppuaan ja ensi vuoden puolella rakennusprojekti taas jatkuu. Tätä vuotta ei oltaisi päästy loppuun ilman apuja, eli nyt taitaa olla sen kiitoksen paikka. Ihan ensimmäiseksi siis kiitokset meidän kummankin vanhemmille ja heidän puolisoilleen niin avusta tontilla kuin lastenhoidossakin :) Moni asia olisi jäänyt hoitamatta ilman teitä. Suuri kiitos meidän mestari-Jussille, ilman Jussia tässä oltaisiin kyllä aika hukassa. Design-talojen edustaja Antille myös kiitoksia, kysymyksiä (myös tyhmiä) on hänelle lähtenyt PALJON, ja aina on vastauksen niihin saanut. Design-talojen toiminta ylipäänsä on ollut kiitoksen arvoista. Erikoiskiitos Lappeenrannan Energian asiakaspalveluun, vaikka sähkön hinta tänä päivänä on mitä on, niin myös positiivista palautetta on energialaitokselle annettava, palvelu siellä on ollut kohdallamme LOISTAVAA! Kiitos myös kaikille muille tähän mennessä projektiin osallistuneille, ensi vuonna homma taas jatkuu.

1 kommentti:

  1. Onnea projektiin!
    Hailuoto 205 valmistunee meille viikolla 13, ihan ongelmitta ei ole raksaaminen edennyt, onneksi meillä on ollut tarkka ja erittäin ammattitaitoinen vastaavamestari, tällä kokemuksella voin jo todeta, että kokenut ammattimies kannattaa olla ainakin täällä pääkaupunkiseudulla ja lähikunnissa jossa työporukka suureksi osaksi tulee idästä.

    VastaaPoista