maanantai 7. toukokuuta 2012

Pikainen päivitys

Vuokra-asunto irtisanottu. Pihasuunnittelija käynyt. Talon numerot ostettu. Kuitukaapelin tilaus meneillään. Liukuovet sisäänkannettu. Kodinkoneiden toimituspäivä sovittu.  Talo imuroitu.  Autotallin rakennekuvat piirrätetty. Keittiön välitila saapunut. Kiuas edelleen hakematta. Torstaina kaapistojen sisäänkanto. Trampoliini hommattu.

8 kommenttia:

  1. Oho, teillähän on myös kiirettä pitänyt. Laitappas vähän pihasuunnittelijan ehdotelmia tännekin "nähtäville". Ja minkälaisen trampoliinin hankitte? Meillä Ella toivoo trampoliinia (ja leikkimökkiä, hiekkalaatikkoa, keinuja jajaja), mutta en sellaista jättisuurta hökötystä pihalle kovin mielellään huolisi..

    VastaaPoista
  2. Mie meinasin joku päivä kirjotella tuosta pihasuunnittelusta kunhan saan aikaseksi. Eli tulossa on vähän juttua siitä suunnitelusta.

    Se trampoliini on ihan semmonen perus 4,3m halkaisijainen, ja ihan kaamee hökötys se miunkin mielestä on mut mitäpä sitä ei lasten ilon vuoksi tekisi. Vielä se siis meillä on paketissa mut katotaan jos vaikka tässä viikonloppuna sen jaksaisi kasatakin. Hiekkalaatikkoa meille ei ainakaan vielä tuu hiekkalaatikkomuodossa vaan jätetään sinne takapihalle semmoinen isompi hiekkakasa-alue saavat sit leikkiä siinä.

    VastaaPoista
  3. toi trampoliini on tärkein.. ;)

    ei vaan, hyvältä kuulostaa! ootte tosi pitkällä jo!

    VastaaPoista
  4. Trampoliini on ehdottomasti tärkein :)

    VastaaPoista
  5. Moi,
    Tuliko teille ensi ja erikseen liukuovikaapisto ja muut kalusteet myöhemmin?
    Meille on tulossa ensi viikolla liukuovitoimitus, mutta muista kalusteista ei ole vielä kuulunut. Toimituksen pitäisi olla tällä viikolla.

    Kiva jos kerkiät vastailla. Teillä ollaan hieman edempänä hommissa kuin meillä, tullaan varmaan n. viikon perässä.

    Mukavaa kevään jatkoa ja viimeisiä rutistuksia! :)

    Asta

    VastaaPoista
  6. Asta: Juu ensin tuli liukuovitoimitus, sitten tuli välitilalaminaatti kun se tuli Hahlelta, ja tänään tulee sitten muu toimitus Topi-keittiöltä. Meilläkin Topi-toimitus piti olla viimeviikolla mutta tosiaan vasta tänään tulevat.

    Mukavaa keväänjatkoa sinullekin ja tsemppiä myös teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi ja kiitokset todella pikaisesta vastauksesta!
      Toivotaan tosiaan, että kalusteet tulee ensi viikolla Helatorstaista huolimatta. Meillä olisi juhannuksena luovutus ja yritämme sitä saada aikaistettua, mutta nyt huonolta näyttää kun kalusteet viivästyvät. :(

      Asta

      Poista
  7. Asta, kyllä myö sit just se viikko ollaan teitä edellä, meillä sopimuksessa lukee et luovutus on vk 24, mut mitään tarkkaa luovutuspäivää ei ole vielä siltä viikolta tiedossa. Hyvällä tuurilla saattaa olla jo se edellinenkin viikko siitä. Saas nähdä, mutta lyhyt aika joka tapauksessa. Ja meillä on tuo vuokra-asunto kesäkuun loppuun saakka, eli periaatteessa vaikka ei aikaistuisikaan niin ei haittaa.

    VastaaPoista