keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Viimeistelytuotteet saapuivat

Eilen tontille saapui taas kerran tavarakuljetus, varmaan viimeisiä kertoja tässä vaiheessa rakennusurakkaa (tallihan on vielä tekemättä). Sisäänkannettavana oli tällä kertaa väliovet, lattialaminaatit, listat yms. viimeistelysälä. Kannettavaa Jarkolla oli noissakin, yksin kun kaiken urakoi. Lauteet näytti vielä uupuvan. Upofloorilta tuli lattialaminaatti ja kyllä se vaan jo siinä pakkauksessa näytti vieläkin hyvältä, lattiaksihan valikoitui siis Upofloorin Kirsikka Glaze 547. Monella rakentajalla tosin on viimeaikoina ollut hieman ongelmia k.o. laminaatin laadun suhteen, nyt kovasti toivon että meille saapunut erä olisi hyvälaatuista, koska en tiedä mistä sitä sitten löytäisi vastaavanlaista ja omaan silmään miellyttävännäköistä laminaattia?? Noh, toivotaan parasta.

Muutama päivä sitten saatiin myös opastus LVI-asentajilta laitteiden käyttöön, ja nyt meiltä jo taitaa tulla hanoista vettä!! Ajauksena ihan outoa että vielä tammikuussa pihalla ei ollut kuin perustukset ja nyt siinä paikalla seisoo tönö jossa voisi jo melkein asua. Hämmästyttävää! Kyllä vaan ne rakennusmiehet on taitavia :)

Kylpyhuoneen ja saunan viemäreiden viereisistä laatoista jouduimme vähän reklamoimaan, ovat nimittäin ihan älyttömän teräviä että kun niihin pienet lasten varpaat osuvat niin varmasti tulee haava. Työmaapäällikkö lupasi ne käydä lähipäivinä katsomassa, toivottavasti on samaa mieltä asiasta että jotain niille pitää tehdä.

Muuten tämä elo onkin sitten sitä muuton odottelua, noin kolme viikkoa enää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti