perjantai 1. kesäkuuta 2012

Vähiin käy

Nyt on meille sitten sovittu kaupungin tarkastajan kanssa muuttotarkastus (vai miksi sitä nyt kutsutaankaan) ja se olisi maanantaina 11.6. eli enää reilu viikko! Keskiviikkona käydään Designtalojen työmaapäällikön kanssa koko talo läpi. Yleinen näyttö on sitten todennäköisesti torstaina 14.6. ja muuttopäivä perjantai 15.6., eli tasan kaksi viikkoa siihen. Nyt alkaa jo pikkasen jännittämään, iik!

Eilen olivat talolla aloitelleet lattialaminaatin asennusta, ja se vaikuttaa nyt olevan hyvälaatuinen erä Upofloorin Conference Kirsikka Glazea, joten saa siis jäädä lattialle. Sähkötyöt ovat spottivaloja lukuunottamatta valmiina, kodinkoneet saapuvat tiistaina ja sitten enää väliovet, lauteet ja listoitus.  Sähkömiehet tulevat laittamaan spotit kattoon ja kvv-vastaava tekemään oman tarkistuspöytäkirjansa. Sitten alkaa hurja siivoaminen ja talon laittaminen esittelykuntoon. Eli ei tässä lepäilemään pääse, vieläkään :)

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä siivoukseen ja loppukiriin! Pääsette muuttamaan ihan pian, iiks! Kuvia tuosta vaaleasta lattiasta olisi kiva nähdä, ja muutenkin malttamattomana odottelen, että pääsee näkemään teidän valmiin kodin. On varmasti kaunis kokonaisuus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jonspe,laitan kuvia varmaankin nyt viikonloppuna kunhan ollaan saatu tän päivän valmistujaisjuhlat sukulaisissa juhlittua! Kutsun teidät kyllä sitten kylään kunhan ollaan muutettu mut se yleinen näyttöhän on sit 14. pvä eli sinne voi mennä jo kurkkimaan :)

      Poista