sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Ovia

Pitihän se tänäänkin illalla käydä vakoilemassa talon edistyminen, siellä kun taas viikonlopun työmiehet ahkerina ahersivat. Olivat sitten saaneet listoitukset valmiiksi ja laittoivat parhaillaan ovia paikoilleen. Kylläpä taas muuttui talon ilme astetta valmiimmaksi. Designtalojen ovet tulivat meille Matti-ovilta, ja väliovet kuuluvat Line-mallistoon. Tässä muuta räpsäisy ovista. 

 Olohuoneen ja sen yhden erillään olevan makuuhuoneen väliin tehtiin alkuperäiseen Hailuoto 153:een muutos ja laitettiin perusoven tilalle pariovet lasilla. Tämä siis rehellisesti sanottuna matkittiin eräästä toisesta Designtalosta Lappeenrannasta, joka siis muutenkin toimi alkujaan innoituksen lähteenä tälle meidän talovalinnallemme (terkkuja vaan Jaana ja Juuso ;) ). Nämä ovet ovat ihanat!
 Muut väliovet ovat perusovia.
Tuulikaapin ja eteisen väliovi on kirkkaalla lasilla, näin ei tuulikaappi ole ihan niin pimeä.

Kylpyhuoneen ovi on opaalikalvolla laminoitua turvalasia, mukavannäköinen ovi tämäkin.

Ulko-ovi ei ollut vielä paikoillaan. Malli on tämä  mutta kokonaan valkoisena, myös siis nuo ikkunoiden pielet. Kuuluu siis talon vakiotoimitukseen myöskin.

Ovista jäi kyllä tosi hyvä fiilis, enpä olisi uskonut että vielä tässä vaiheessa urakkaa jokin yksittäinen asia saa näin hyvän mielen aikaiseksi, lukuunottamatta sitten sitä valmista taloa tietenkin :)

1 kommentti:

  1. Todella kauniit nuo väliovet! Harmajassa olisi ollut sama Line-mallisto, mutta Rauhalassa ja Aurorassa on Arki. Meille tulee siis ne kolmipeiliset Arki-ovet mattaniklatuilla heloilla, kylppärissä tuollainen samantyylinen spa-ovi. Ja omasta mielestä nuo Line-ovet ovat kauniimmat kuin Arki-ovet, mutta nyt on vaan tyydyttävä siihen, mitä on saatavilla ;)

    VastaaPoista