lauantai 23. kesäkuuta 2012

Se perinteinen krapula

Ei niinkään juhannuksen jäljiltä vaan rakentamisen. Parissa muussa blogissa aikaisemmin kirjoiteltiin että muuton jälkeen olo on kuin olisi krapula, ei jaksa mitään (ja jos on itse rakentanut niin myös saattoi heikottaa). Meilläkin tekemistä on ollut aivan valtavasti, talon siivoaminen rakennuspölyn jäljiltä, muutto, vanhan asunnon siivoaminen, tavaroiden paikoilleen asettelu, pihan siistiminen, kaiken puuttuvan hankkiminen jne. jne. Voimat eivät ole tämän kaiken jälkeen oikein riittäneet blogin kirjoittamiseen ja muidenkin kirjoittamat rakennusblogit ovat jääneet lukematta syystä ettei tehnyt mieli olla missään tekemisissä sanan rakentaminen kanssa. Onneksi tämä rakennuskrapula alkaa pikkuhiljaa hellittää ja tilanne normalisoitua :)

Juhannusta vietimme iloisin mielin täällä kotona, ja tunnelmaa ei latistanut edes se että lauteet makoilevat parhaillaan meidän kodinhoitohuoneen lattialla. Seuraavassa saunatyyliä a'la Designtalo ;)
 Saunan lauteet siis myöhästyivät siitä syystä että lisäsimme saunan seinään yhden eristeen joten seinästä tuli paksumpi. Ei sitten heti tajuttu että ensin tilatut lauteet ovat vääränmittaiset, ja uusien tilaaminen jäi viimetippaan. Ensi viikolla uskoisin niiden tulevan asennetuiksi.

Ja se vessan peili, josta olen jaksanut jauhaa useamman kerran... Viimein saimme sen tilattua kun oikeanmittaista ja näköistä ei vastaan missään lopulta tullut, ja tässä lopputulos. Itse olemme siihen todella tyytyväisiä, Lappeenrannan lasi- ja peilihiomo tekivät oikein hyvää jälkeä.

Kunhan olen saanut verhot paikoilleen ja muutenkin paikkoja vielä vähän paremmin järjestykseen niin yritän laittaa kuvia muualtakin valmiista asunnosta.

Hyvää juhannuksen jatkoa kaikille!

2 kommenttia:

 1. Peili näyttää hyvältä!

  Joo, krapulantapaista oli ilmassa, nyt on sitten totaalista väsymystä ja uupumusta ja ja ja... Jos muuton ja siivousrumban jälkeen oli, mutta nyt tuntuu että tähän kaikkeen tekemiseen hukkuu. Mutta eipähän näitä kaikkia olisi pakko tehdä heti, mutta jotenkin odottaa sitä hetkeä että kaikki alkaa olla valmsita...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli sitten mies kirjautunut omaan spostiinsa mun koneella, tuon kommentin jätti oikeasti MettaD :)

   Poista