torstai 17. toukokuuta 2012

WC

Koska viimekertaisesta postauksesta jäi kuva vessasta pois, niin päätin käyttää kokonaisen kirjoituksen aiheeseen WC. Vessan seinät aiheuttivat suurta vaivaa kun suunniteltiin minkälainen siitä tulee. Lopulta sitten päädyttiin siihen että peräseinälle laitetaan tapetti ja muut seinät maalataan, nehän voi sitten myöhemmin muunnella jotenkin jos tuntuu ettei materiaalivalinnat toimi. Välitilaan tottakai tulee kaakelit, kiiltävävalkoiset. Jotain juttua vessaan kuitenkin piti saada, joten kaapit valittiin mustiksi. Laminaattitaso on vaaleaa saarnipuukuviota,samaa kuin keittiössä. Allas on nimeltään Anpos ja tuli Topi-keittiöltä. Pitkään mietittiin myös altaan korkeutta kun D-taloilla on tapana tehdä aika matalalle nuo tasot ja allas. Kun mittailtiin tätä vuokra-asunnon altaan korkeutta ja vertailtiin tuohon talolle tulevaan niin samalla korkuudella ovat, ja mitään ongelmaa meillä ei näin normaalipituisina ihmisinä ole tuon allaskorkeuden kanssa joten se päätettiin jättää alkuperäiseksi. Ehkä jos meille joku kaksimetrinen eksyy kylään niin silloin saattaa tuntua lilliputtien vessalta :)

Tässä nyt siis kuva hyvin pölyisestä wc-kalustuksesta.
 Ainut mikä tällä hetkellä vähän häiritsee on se etten tajunnut ottaa tuohon korkean kaapin ulkoisenälle saarnipuun väristä levyä, nyt tuntuu että tuo valkoinen jotenkin vähän hyppää siitä esiin. Ei vaan tullut missään vaiheessa mieleen kun aina kun suunnitellukuvaa katsoi niin seoli suoraan edestäpäin. Mutta ehkä tämän asian kanssa pystyy silti vessassa käymään ;) Hanaksi tulee Oraksen Cubista.
 Pyttykin oli yksi päivä talolle kulkeutunut, se vaihdettiin D-talojen perushintaisesta Idon Trevistä Seven D:hen. Tosin eipä niillä paljoa eroa kyllä ollut, muotoilu tässä jälkimmäisessä ehkä hieman virtaviivaisempi.
Uusi wc-paperitelinekin eilen ostettiin, piti siitäkin nyt kuva laittaa.  On K-Raudasta ja merkkiä Tiger. Tämän pitäisi nyt sitten soveltua yhteen noiden kaappien kanssa. On se tarkkaa, saa pitää hulluna... Outoa tajuta että nyt ollaan rakentamisessa jo niin pitkällä että voidaan tällaisiakin hankintoja tehdä.

Niin, ja vielä se peili, sitä ollaan pitkin talvea yritetty etsiä, sopivaa vaan ei tunnu löytyvän. Jätettiin siis se vakiopeili Topimir pois, ja päätettiin että ostetaan sitten itse sopiva. Nyt kyllä tuntuu siltä että se on ensi viikolla marssittava johonkin peililiikkeeseen ja tilattava mittojen mukaan sopiva, vaatimuksena olevaa kultakehyksistä kun ei vaan tunnu sopivankokoisena ja näköisenä vastaan tulevan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti