keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Paperit saapuivat ja naapureiden kuulemista

Edellisessä postauksessa valitin sitä ettei paperit olleet saapuneet niin kappas, seuraavana päivänä ne sitten tipahtivatkin postiluukusta, turhaan siis hätäilin. Aikamoinen nivaska niitä tulikin :) Valitettavasti lupakuvasarjoja oli vain kolme nippua kun tämä meidän kunta vaatii niitä hakemukseen neljä, eli nyt sitten vielä odotellaan yhtä puuttuvaa sarjaa ennen kuin rakennuslupahakemus voidaan viedä. Uskoisin sen kyllä tällä viikolla saapuvan, ehkäpä jo perjantaina keretään sitten lupapaperit viedä rakennusvalvontaan.

Naapuritkin kerettiin jo tässä eilisen ja tämän päivän aikana käydä kuulemassa, ei ollut kenelläkään mitään valittamista, ja oikein mukava naapurusto meille varmasti tulee. Vastaava mestari allekirjoitti omasta puolestaan rakennuslupahakemuksen, eli kaikki lippuset ja lappuset on nyt sitten kasassa lukuunottamatta sitä puuttuvaa kuvasarjaa. Kunhan se saapuu niin laitan sitten kuvan paperinipusta.

Maa-ja mittaustoimeen pitäisi soitella ja tilata kaupungilta joku hemmo merkkaamaan perustuskorko jotta kaivurimies sitten osaa tonkia tontin oikealle tasolle. Samoin vesi- ja viemärilaitokselle pitäisi mennä tekemään sopimus jotta viemäriputket on paikoillaa oikeaan aikaan pohjatöitä ajatellen. Eli hommia riittää edelleen ja koko ajan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti