torstai 17. marraskuuta 2011

Ehkä sittenkin

Jarkko on nyt viettänyt viimepäivät puhelin korvalla, ja ehkäpä sittenkin saamme tiistaiksi vesiliittymän asennuksen. Olivat nyt vesilaitokselta sanoneet ettei välttämättä niitä virallisia LVI-kuvia tarvitakaan, vaan LVI-asemapiirros riittää. Nopeasti sitten soittoa RG-designille ja sieltä lupasivat sellaisen kuvan piirtää viimeistään maanantaina. Hyvää palvelua siis. Sen pitäisi A3:n kokoisena kelvat. Toivotaan. Alustavasti on tiistaille nyt varattu se liittymän kytkeminen.Ei ole helppoa, ei, ja kummastuttaa edelleen vähän, kun toisille ne liittymät voidaan kytkeä ennen kuin on edes asemapiirrosta olemassakaan...

Kaivuri on siis menossa viereistä tonttia täyttämään viikonloppuna, ja haluaisi siinä samalla nyt hoitaa sen meidänkin tontin valmiiksi. Ja nyt vielä kerettäisiin hoitamaan tämä kaikki ennen lumien tuloa, ehkä. Kaivurimies lupasi hommata kaikki muut putket ja letkut ja suodatinkankaat ja mitä kaikkea sinne nyt tarvitaankaan. Ja kun on pohjatyöt valmiina niin saataisiin peiteltyä se talon kohta styrokseilla ja pressuilla että vaikka lunta sitten sataisikin niin ei haittaisi perustusten tekoa.

Taloedustaja toi eilen materiaalinäytteitä ja tapettikirjoja meille katseltaviksi, eli mukavaakin puuhaa on ollut. Nyt täällä on asunto täynnä laattoja ja laminaattinäytteitä :) Mutta miten ihmeessä sitä osaa nyt päättää semmoisia materiaaleja joista pitäisi tykätä myös ensi kesänä, ja mielellään senkin jälkeen vielä pitkään??? Kunhan ollaan noita vähän tutkittu niin voin sitten kirjoitella mikä tällä hetkellä miellyttää.

Tämmöistä siis tällä hetkellä, mieli on taas jo pikkasen positiivisempi. Palaan asiaan heti kun tontilla uutta tapahtuu.

3 kommenttia:

  1. kiva että ootte saanu vähän mukaviakin uutisia ja varsinkin noi materiaalinäytteet! ;) mä oon koittanu ajatella semmosia värejä, joihin voi tekstiileillä sit tehdä mukavaa muutosta, ei mitään erikoisia valintoja, koska en varmasti jaksa heti alkaa tapetinvaihtoon ku on vuos talossa asuttu..

    VastaaPoista
  2. Millon teidän paketti tulee? Vai kysyinkö sen jo :) Meidänkin pitäisi alkaa noita sisustusjuttuja miettiä, mutta jotenkin kauhean iso kynnys nyt kun sai perustukset peittoon :)

    -Juha

    VastaaPoista
  3. Perustukset tulee viikolla 50 ja talopaketti viikolla 2. Laitelkaahan noihin omiinkin blogeihinne noita sisustusvalintoja, niitä on niin mielenkiintoista lukea!

    VastaaPoista