maanantai 28. marraskuuta 2011

Pohjat valmiina :)

Tänään on nyt sitten viimein pohjatyöt saatu valmiiksi. Muutamien vastoinkäymisten johdosta niiden valmistuminen siirtyi tälle päivälle, muuten olisivat olleet jo perjantaina. Tänään joutuivat vielä vähän kaivamaan jo valmista pohjaa auki kun vesijohdolta puuttui suojaputki. Tiedä sitten kuinka tarpeellinen se oli, mutta ainakin mielenrauhaa se tuo. Muutama ylimääräinen salaojaputki piti tontille laittaa, ja kapillaarisoraa on nyt laitettu niin, että vesi valuu sieltä takapihan kalliosta poispäin. Kovin ammattitaitoisilta kaivinkonekuski ja apumiehet vaikuttivat, mitään näitähän me ei itse tajuttu edes pyytää. Saavat kyllä nämä samaiset pojat tulla myös ne sisätäytöt tekemään.

Nyt sitten seuraavaksi ne peittelyhommat. Koska herra sääherra on ollut suosiollinen, taidetaan se urakka jättää vasta viikonloppuun. Sitä ennen pitäisi kaupungilta varata se rakennuksen sijainnin merkintä, samoin aloituskokous. Ja pankkiinkin pitäis taas vaihteeksi ehtiä. Sekä työmaapäällikölle pitäisi soittaa. Rakennusvalvonnassa ja maanmittauslaitoksellakin pitäis käydä viemässä muutama puuttuva lappunen. Niin, ja ne sisustusvalinnat kirjata ylös, tällä viikolla lähtee nuo materiaalit seuraavaan kohteeseen. Vaaleaa meillä nyt tulee olemaan, mutta taidan julkaista materiaalivalinnat vasta sitten kun ovat jo päässeet seinille ja lattioille oikeille paikoilleen.

2 kommenttia:

  1. Onnittelut pohjien valmistumisesta, millos teille tulikaan perustukset ja talopaketti? Osallistuitteko itse pohjien tekoon? Meilläkin tuli vähän ylimääräisiä salaojia talon ympärille.

    Materiaalivalinnat täälläkin ajankohtaisia ja tuo sähkösuunnitelma, eli homma ei lopu kesken.

    VastaaPoista
  2. Kiitos onnitteluista :)

    Perustukset meille tulee nyt viikolla 50 ja talopaketti viikolla 2. Pohjien tekoon ei osallistuttu itse ollenkaan, ne risut silloin raivattiin tontilta pois mutta siinä kaikki.

    Meillekin pitäisi kohtapuoleen tulla se sähkösuunnitelma, kunpa siinä osaisi ottaa kaiken tarpeellisen huomioon...

    VastaaPoista