tiistai 22. marraskuuta 2011

Maatyöt jatkuu

Parissa päivässä onkin taas ehtinyt jonkin verran tapahtu. Eilen saatiin VIIMEIN lvi-asemapiirros, ja sen kanssa sitteb pikaisesti energialaitokselle. Vesi-ja viemärisopimus on nyt sitten allekirjoitettu, ja työt tontilla voivat jatkua. Myös rakennuslupa oli eilen allekirjoitettu ja huomenna on sen virallinen päätöksenantopäivä. HUH. Menihän siinäkin se kuusi viikkoa.

Tontilla siis jatkvat tänään töitään, aamulla kävin viemässä kaivurimiehille asemapiirroksia, kaupungin miehet käyvät kytkemässä ne vesijohdot, ja varmaankin huomenna tontti on siinä määrin valmis että sen voi käydä pressuilla ja styroxeilla peittelemässä perustusten tuloa odottamaan. Nyt on onneksi luvannut plusasteita joten luntakaan tuskin kovin suuria määriä sataa. Nyt pitäisi sitten seuraavaksi varata rakennuksen paikan merkintä maa-ja mittaustoimesta, ja myös aloituspalaveri pitäisi lähiaikoina järjestää.  Eli hommia riittää.

Eilen katseltiin noita tapetti- ja laattavaihtoehtoja ja pikkuhiljaa sieltä alkaa omat suosikit nousta. Pitää soitella parkettillike Säkkiselle ja kysellä noista laminaattivaihtoehdoista jos jotain muuta kuin Upoflooria saisi. Satuinko jo aikaisemmin mainitsemaan, että hommia riittää :) Mutta hyvä että riittää, näin se lopputulos on koko ajan lähempänä.

1 kommentti:

  1. Voi kun meillekin lähettäisi joku laatta ja tapettivaihtoehdot. Liiiiikaaa valinnanvaraa! :)

    -Juha

    VastaaPoista