tiistai 13. maaliskuuta 2012

Ilmatiiveyden mittausta ja paneleita

Aikaisin aamulla talolla oli ilmatiiveyden mittaus, harmillisesti aloittivat mittaukset jo seitsemän aikoihin joten emme jaksaneet itse suunnistaa paikalle. Mitään ei olla vielä asiasta kuultu eli tarkempaa raporttia mittauksista odotellessa...

Jarkko sitten aamupäivästä kävi ahkeroimassa 1500kg paneleita sisälle, mukana oli ainakin katto- ja saunapanelit, varmaan jotain muutakin. Taas yksi osoitus siitä että ei se avaimet käteen-talo valmistu kotisohvalla odotellessa.

Ulkoverhoilu oli viimeistelty tuossa viikonlopun aikana, enpä meinannut ensin taloa omaksemme tunnistaa... Nyt sitten pitäisi päättää otetaanko kattoturvatuotteet ja räystäät yms. yhdessä osassa, mahdollisuus olisi myös jakaa näiden asennus kahteen, jolloin talon maalaaminen olisi helpompaa. Toisaalta, jos kaikki laitettaisiin jo nyt, niin silloin talon maalaamisella ei olisi ihan niin kiire kun ei tarvitsisi varoa sadevesien joutumista väärään paikkaan. Mitenkäs muut rakentajat, miten olette tehneet, onko teille asennettu rännit  jo ennen talon maalausta?

1 kommentti:

  1. Rännit on jo paikallaan, joten maalausta odotellessa :)

    Meillä tuli eilen kiintokalusteet (ylläri ylläri mies oli työmatkalla :D), timpuriporukka (ja minäkin vähän) kantoi sitten tavarat sisälle. Sitä oli paljon! Ja aika mielenkiintoista oli kyllä purkaa sitä kuormaa kun joka kaapiston sisään oli piilotettu lisää tavaraa, joten huolellisesti sai ottaa ettei mitään tullut samalla alas.

    VastaaPoista