sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Vielä takkaa

Alkuviikosta viimein saapui muurari, ja nyt meille on muurattu takka.
Pienihän se on, mutta meidän tarpeisiin varmasti oikein riittävä. Sen verran se eroaa aikaisemmasta esittämästäni Uuniseppien Saanasta, että meillä nuo laatat eivät nyt sitten menekään tuonne ylös saakka vaikka alkuperäinen ajatus niin oli. Ne vaan ei tämänkorkuiseen takkaan asettuneet järkevästi, ja olisi ollut aika pöllön näköinen jos tuohon ylös olisi 2cm korkea laattasuikale laitettu. Nyt siis laatoitus on näin, ja lopputulos miellyttää kyllä meitä.

Loppuviikosta talolla on levytetty seiniä, kalustekuvat käytiin teippailemassa perjantai-iltana seinille ja eilen siellä taas työmiehet uurastivat. Siivoamaan sinne olimme menossa, muutama jätesäkki rojua siinä nopeasti kasailtiin, mutta työmiehet kertoivat kyllä itse siivoavansa jälkensä.  Tosi siistiä talolla on aina päivän päätteeksi ollutkin, vaikka oma siivouspanos on ollut todella vähäistä.

Tässä vielä epämääräinen kuva levytyksistä :)

Ja lopuksi "talvinen" kuva ulkoapäin. Rojua riittää.

6 kommenttia:

  1. Tuliko teille korotus tuohon takkaan?

    Hyvännäköinen on kyllä noinkin että laatoitus ei mene ihan ylös asti. Joko kovasti odotatte että pääsette lämmittämään? Me käytiin tänään taas lämmittämässä ja makkaraa paistelemassa :)(Tosin meidän takassa tällähetkellä "pientä" kauneusvihrettä, blogiin tulossa kuva kunhan siirtelen kuvat ja saan päiviteltyä.

    VastaaPoista
  2. Munkin mielestä takan laatoitus on hyvä just noin!

    VastaaPoista
  3. Metta, ei tullut korotettuna, sen takia ne laatat ei sitten täsmännytkään kun en ollut niihin mittoihin ihan niin tarkkaan perehtynyt. Kyllä tuota jo mielenkiinnolla oottaa että pääsee polttelemaan siellä jotain tikkuja... Kävinkin teidän blogia äsken lueskelemassa ja herkullisia eväitä kuolaamassa :)

    VastaaPoista
  4. Kaunis takka noinkin <3 Olisiko se pitänyt ymmärtää itse pyytää korotettuna, jos olisi halunnut kokonaan laatalla? Eli onko perusmalli nimenomaan tuo? Mielestäni tässä kannattaa antaa palautetta takkavalmistajalle, jos kuitenkin teille on myyty mielikuva siitä kokonaan laatoitetusta takasta. Luultavasti ainakin jotain pientä hyvitystä antavat :)

    VastaaPoista
  5. Joo siis kyllä meillä oli tiedossa että korottettu malli on tarjolla, siitä oli esite tän takan mukana, ja hinta paljon maksaa... Mutta sitä eivät sitten siinä vaiheessa kertoneet, kun tilasin takan ja laitoin että samanlainen kuin esitteen kuvassa oleva, mutta ilman korotusta, ettei siinä se laattajako menekään kuin korotetussa. Nopeasti kai sitä olisi voinut itsekin sen näin insinöörinä laskea, että miten ne laatat jakaantuu, mutta eipä tullut mieleenkään. Pitääkin ihan käydä lukemassa se sähköpostikeskustelu että mitä meille on myyty :)

    VastaaPoista
  6. Niin ja se piti vielä sanoa että se muurari kyllä soitti ja pyysi katsomaan noita laattoja ennen kuin lykkäsi ne paikoilleen, ja sanoi että jos halutaan niin laittaa sen laatoituksen tuonne ylös saakka, eli itse päätettiin ettei sitä 2cm suikaletta tule.

    VastaaPoista