perjantai 23. maaliskuuta 2012

Sisutustarvikkeet saapuivat

Ajankulu on tässä matkan varrella hieman hämärtynyt, koska ihmetykseksemme eilen oli tullut viestiä että sisutustarvikkeemme on laitettu matkaan Haukiputaan Värisilmästä. Tänä aamuna Kiitolinjan mies soitteli että iltapäivällä tavarat on talolla. Ei sitten muuta kuin tavaroita kantamaan. Nopeasti saatiin ne Jarkon kanssa kannettua, mutta painavimpia laattalaatikoita kantaessa tuli kyllä mieleen Omadekon Metta, joka ansiokkaasti reippaana naisena oli kantanut kaiken yksin. Tunnustus siitä hänelle, koska voin myöntää ettei itseltäni olisi onnistunut. Tässä vielä kuvaa kantourakasta, määränä tuo ei paljolta näytä mutta painavaa se tavara oli.


Niin kuin kuvasta näkee, oli myös pesuhuoneeseen muurattu pari seinää. Lisäksi seinien levytys oli parhaillaan käynnissä. Jonkinlaisia ongelmia oli johtuen passiivirakenteesta, ulkoseinien koolauksia joutui vähän kiilailemaan jotta seinistä tulee suorat. Hyvin näytti kuitenkin työmiehet tietävän mitä tekevät.

Nyt viikonlopun viettoon!

1 kommentti:

  1. Kiitokset tunnustuksesta. Mun tunnustukset menee silloin kyllä noille lapsille, kun ne oli ihan superkiltisti ja antoivät äidille työrauhan. Niille jos nimittäin olis iskenyt tympääntyminen (kuten tontilla niin monesti), niin äidin homma olisi oikeasti ollut lähes mahdoton :)

    Lisäksi nyt sitten kantelin listat (lattia, katto, varjo) vaihteeksi taas yksin, kun mies oli työmatkalla. Mä oikeasti alan jo epäillä, että se järjestelee nuo työmatkat saapuvien tavaroiden suhteen. Ma tulee laminaatit ja nyt taitaa olla mun vuoro lähteä karkuun jonnekkin ;)

    VastaaPoista