maanantai 23. huhtikuuta 2012

Kattoturvatuotteet

Tänään aamulla soittelivat Vesivekiltä että olisivat tulossa laittamaan räystäskouruja, rännejä, lumiesteitä, kattosiltaa ja tikkaita, saattoi siinä olla jotain muutakin :) Viimeviikolla meiltä jo tiedusteltiin, minkävärisiä tuotteita haluamme, kun Designtalojen perusvalikoimaan kuuluu esim. sinkityt lumiesteet ja kattosilta. Katon väri meillä on grafiitinharmaa joten sinkityt esteet ja silta olisivat olleet hieman hassunväriset, joten nämä sitten päätettiin vaihtaa katon värisiksi pientä lisähintaa vastaan. Kourut ja rännit olisin halunnut valkoisina, mutta fiksummat sieltä kertoivat ettei ainakaan kouruja kannata ottaa valkoisina, ovat kuulemma puhtaanapidon kannalta huonot, joten siis ainoastaan rännit nyt sitten tulevat valkoisina, kourut harmaina. Toivottavasti näyttävät sitten hyviltä, vaikka ovatkin eriväriset, kun ovat paikoillaan. Tikkaat nyt sitten ovat sinkityt.

Kuistit olivat eilen lähestulkoon jo valmiit, ja työmiehet siellä sunnuntai-illan ilkosi olivat asettelemassa koristeritilöitä paikoilleen, eli kunhan Vesivek on käynyt hoitamassa oman osuutensa, alkaa talo ulkopuolelta olla valmis. Valaisimet tietysti vielä puuttuu ja jotain pieniä viimeistelyhommia, mutta sitten olisi enää talon maalaus, joka siis suoritetaan vasta sitten kesällä.

Kovasti odottelen jo sitä että tulevat laittamaan lattiaa paikoilleen, ensi viikolla pitäisi keittiökalusteiden saapua, eli ilmeisesti se laatoituskin sitten jossain vaiheessa tässä on. Sitäkin jännityksellä jo odottelen, toivottavasti kaikki nyt menisi loppuun saakka hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti