sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Päivitetään kuulumisia

Päivitetäänpäs taas hieman kuulumisia!

Talolla on nyt alkanut sisäkaton panelointi, ja makuuhuoneissa alkaa pikkuhiljaa olla sisäkatto paikoillaan. Eteinen oli myös kokenut valaistumisen. Kyllä se vaan kummasti tuo valkoinen katto tuo avaruuden tunnetta. Ihan kuin sisätilat olisivat kasvaneet muutamalla neliöllä.

 Saunakin oli saanut panelit seinille. Nyt pitäisi vielä päättää käsitelläänkö seinät jollain värillisellä saunasuojalla. Jos niin päätetään tehdä niin tämän hetken ajatuksena olisi käsitellä panelit valkoisella suojalla. Täytyy varmaan käydä mallipurnukka kyseistä tököttiä hakemassa ja katsoa miltä näyttää. Tietenkin jos tässä fiksu olisi ollut niin nuo panelit olisi käsitellyt jo ennen seinille asentamista. Toisaalta, miksipä ne eivät voisi jäädä myös tuonvärisiksi, siis peruskuuseksi. Meille kun se sauna on aina ollut paikka missä saunotaan eikä sen enempää tunnelmoida. Katsotaan mihin päädytään. Tässä kuitenkin vielä kuva saunannurkasta.

1 kommentti:

  1. Valkoinen sauna kuulostaa kivalle! Minkäs väriset laatat teille tulee kylppäriin? Meinasin vaan, että lopputulos saattaisi olla aika raikas, jos lauteet olisivat harmaat ja seinät valkoiset?

    VastaaPoista