perjantai 27. huhtikuuta 2012

Laatoittaja paikalla

Aamupäivällä sain puhelinsoiton timpuriporukan pomolta, että pitäisi mennä käymään talolla laatoittajan juttusilla. Pienoisena yllätyksenä tuli että laatoittaja on jo nyt paikalla, mutta sinne siis suuntasin. Siellä laatoittaja jo työn touhussa olikin, ja halusi tietää muutaman yksityiskohda liittyen laattojen asetteluun. Ne on nyt kerrottu, ja huomenaamuna olisikin se hetki kun mestarimme pääsee kokeilemaan vesieristysten laatua ja kestoa. Toivotaan että homma olisi kerralla kunnossa. Sen jälkeen laatoitus sitten pääsee kunnolla vauhtiin. Tänään on laatoittaja kai jo tuulikaappin laatat saanut paikoilleen, niistä ei valitettavasti vielä ole kuvaa.

Laitetaanpa tähän loppuun vielä muutama kuva pihalta, naapuriin nousi tällä viikolla myös talo, ja suht lähellähän nämä meidän talot toisiaan ovat, ihan tarkoituksella tosin, sillä näin meillä jää toiselle puolelle pihaa sitten enemmän tilaa.


Vesivek kävi asentamassa rännit, kattoturvatuottet yms. heille kuuluvat asiat ja nekin ovat nyt paikoillaan, vaikka ylläolevassa kuvassa ei nyt ihan mitat olekaan täsmänneet :)

Takakuisti.

2 kommenttia:

  1. ihan mielenkiinnosta, minkä kokoinen toi takakuisti on, siis kuinka monta metriä kanttiinsa? :) ja muutenkin, hyvältä näyttää!

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) se kuisti on n.2mx5,5m, eli ei mikään kovin iso,varsinkaan leveyden puoleen. Tuolla takana tulee se kallio vastaan eli siksi ei voitu oikein leveämpää tehdä.

    VastaaPoista