torstai 2. helmikuuta 2012

Kalustekuvat

Topi-keittiöiltä tuli tänään mielenkiintoista sähköpostia, kalustekuvat ja tarjous. Vaikka siis kalustekuvat ovatkin vähän myöhässä, olemme silti saaneet hyvää palvelua Topi-keittiöiltä, ja viesteihimme ja kysymyksiimme on vastattu nopeasti ja oltu varsin avuliaita. Kokemuksemme siis ainakin tähän saakka on ollut hyvä. Laitan tähän nyt muutaman kalustekuvasuunnitelman, jotain tämäntyylistä tulee kalusteet siis olemaan:
 Kaappien ovet ovat mattavalkoista Kosketusta, tasot vaaleaa saarnikuviota ja välitilassa kiiltävävalkoista laminaattia.
Tuo liesituulettimen tausta maalataan jollain värillä, todennäköisesti samalla kuin seinät, eli jollain valkoisen sävyllä. Ei siis jää tuollaiseksi sinertäväksi.

 Tuulikaappia muutettiin niin, että siihen saatiin tuo alalaatikosto ja istuintaso. Voisi olettaa että näin lapsiperheessä se on hyödyllinen. Tasona on harmaa sahattu puupintakuvio (todellisuudessa on hieman tummempi harmaa), samaa tasoa on käytetty kodinhoitohuoneessa. Ovet siis sielläkin, niinkuin tässäkin kuvassa valkoista Kosketusta. Niissä ei ole mitään sen ihmeempää niin en niitä kuvia tänne nyt laita.
WC:n oviksi valittiin musta sarastus, tasona sama vaalea saarnikuvio. Lisäksi tuohon reunaan lisättiin tuo korkea kaappi, on näkynyt monessa muussakin samanlaisessa vessassa olevan, ainakin näiden internetin blogien kirjoittelijoilla. Peili hommataan tuohon itse, samoin valaisimet. Nyt pitäisi päättää oliko ne peilin kehykset sitten tummaa vai vaaleaa?

5 kommenttia:

  1. Kiva kuulla keittiöremontistanne.

    Teen juttuja keittiötieto-sivustolle ja olisi todella hienoa jakaa kokemuksianne lukijoidemme kanssa, se auttaisi heitäkin omissa hankkeissaan.

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saahan näitä meidän kommentteja siellä jakaa, tottakai :) Meillä tosin kyseessä ei ole keittiöremontti vaan tämä keittiö on tulossa taloon, jonka arvioitu valmistumisaika on kesäkuun alkupuolella 2012.

      Poista
  3. Kiva kuulla, että saan tehdä jutun. Laitan sinulle linkin valmiista jutusta.
    Pia
    www.keittiotieto.fi

    VastaaPoista
  4. Jään mielenkiinnolla odottelemaan juttua :)

    VastaaPoista