sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Väliseinien hahmottelua

Lattianvalu on nyt onnellisesti ohi, tiistaina sää oli sen verran suosiollinen että lattia saatiin pakkasten keskellä valettua. Seuraavana päivänä sisällä olikin sitten jo aivan erinäköistä, kun olivat alkaneet sisäseinien koolauksia tehdä.

Eilen oli jo muutamaa seinää sitten levytettykin, meillä on näköjään sen verran ahkera timpuriporukka että käyvät töissä myös viikonloppuisin.

Vesimittarin asennus on myöskin tilattu, vesilaitoksen miehet sen olisivatkin jo käyneet laittamassa mutta kun eivät asiasta mitään etukäteen ilmoitelleet oli silloin juuri talolla ovet lukossa eivätkä päässeet sisään.

Viime torstaina oli Design-taloilla talonäytös Lappeenrannassa, käytiin taloa kurkkaamassa, ja tuli kyllä taas tosi hyvä fiilis. Sitä oli jo tässä matkalla melkein unohtanut minkälainen se talo sisältä tulee olemaankaan, ihanan avaralta näytti! Vakuutuimme kyllä aina vaan enemmän että oikea valinta tuli tehtyä.

4 kommenttia:

  1. Kivasti teillä etenee! Me käytiin kanssa tänään jukka-talojen taloesittelyssä meidän naapurissa. oli kiva nähdä mimmosta meilläkin on ehkä n.6kk päästä! ei vaan malttais odottaa! Koskas teidän talon pitäisikään olla valmis?

    VastaaPoista
  2. Kivalta alkaa näyttää! Lattia ja sisäseinät tuo kyllä ihan erifiiliksen :) Meidän naapuriin tulee myös desing-taloja pari, ja siellä kans ovat kyllä olleet ahkerasti myös viikonloppuisin töissä.

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommenteista tytöt :) kesäkuun puolivälissä suunnilleen pitäisi olla valmiina.

    VastaaPoista
  4. Olette tehneet varmasti oikean talovalinnan :). Meille valmistuu myös Hailuoto 153 maaliskuun lopussa. Tällä hetkellä kun maalit ja tapetit ovat jo seinissä näyttää varsinkin tosi hyvälle. Avaruus tulee esille juuri tässä vaiheessa kun harmaan gyprocin tilalle tulee valmiit pinnat. Olemme erittäin tyytyväisiä valintaamme ja kaikki on mennyt tähän asti tosi hyvin.

    Jaana
    Hailuoto 153

    VastaaPoista